NLP

Op woensdagmiddag en -avond kunt u voor een intake of behandelingen in Venray terecht. In sommige gevallen kan ik bij u thuis behandelen. Daarvoor is het van belang dat er een goede ruimte is en dat ik mijn apparatuur goed kan gebruiken. Bij dat laatste is het van belang dat de elektrische leidingen bij u in huis goed zijn geisoleerd.

Aandacht en toewijding zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Met mijn behandelingen bereik ik zo goed en snel mogelijk de situatie die u voor ogen heeft. Het kan daarbij onder andere gaan om uw enthousiasme, inzet, fitheid, concentratie, sociale aansluiting, of doorzettingsvermogen. Het kan zijn dat u daarbij voor uzelf meer wilt bereiken.
Vanuit mijn drive om een ander te helpen ga ik bij u opzoek naar de hersenactiviteit die uw functioneren kan verbeteren. Het resultaat is dat het u gaat lukken om het doel te behalen dat u voor ogen heeft. Of, wanneer u met uw kind bij mij komt dat hij/zij op school weer goede resultaten haalt en/of goede aansluiting met andere kinderen heeft.

Als je goed in je vel zit, komt eruit wat erin zit.
Dat streef ik na.

In mijn functie van leerkracht besteed ik aandacht aan een goede sfeer in de klas. Daardoor neemt het welzijn en welbevinden van de kinderen toe. In mijn studie Pedagogiek kwam ik erachter dat het niet alleen uiterlijke voorwaarden zijn die bepalen of iemand gelukkig kan zijn. Ook het functioneren van het brein heeft daar een grote invloed op. Dat was voor mij een eye-opener. Het bracht mij op het pad van de neurofeedback en NLP.


Neem contact op

Mail:

Schrijf je in voor onze informatie

.