NLP

U kunt bij Brilliant Brain ook terecht voor NLP. Samen met een training neurofeedback kan dit u nog beter in staat stellen om gebruik te maken van uw mogelijkheden en wensen. In principe kunnen twee afspraken van ieder 1 uur daarvoor voldoende zijn.

Brilliant Brain is een praktijk voor Neurofeedbackn en NLP. 

Door neurofeedback en NLP te combineren kunt u op verschillende manieren met een klacht bezig zijn. Klachten zijn vaak in de hersenactiviteit zichtbaar. Die werking kunnen we trainen. Het is mogelijk dat een klacht daardoor permanent verdwijnt. Die kans vergroot wanneer u ook op een andere manier met dingen omgaat.

Bij angstklachten is dat bijvoorbeeld het geval. Bij sociale faalangst kan de oorzaak in uw jeugd liggen. U hebt toen geleerd om op een bepaalde manier om te gaan met het leggen van sociale contacten. Dat kan u nu belemmeren om ze aan te gaan.
Via neurofeedback kunt u werken aan uw angst. Via NLP laat ik u er achter komen hoe u, met eigen 'hulpbronnen', 'hindernissen' kunt overwinnen. U gaat onder mijn begeleiding op zoek naar vaardigheden, eigenschappen in uzelf die u daarbij van dienst zijn.


Neem contact op

Mail:

Schrijf je in voor onze informatie

.