NLP

HOE?

Bij een neurofeedback intake en behandeling meet ik uw hersenactiviteit. Het gaat daarbij om het registreren van zenuwprikkels die in uw brein aanwezig zijn. Deze prikkels vormen een elektrisch signaal dat ik met mijn apparatuur meet en analyseer. Via een animatie of via een film laat ik u vervolgens dit onbewuste proces zien.

De snelheid waarmee de film te zien is geeft u informatie over de kwaliteit van de ontregelde hersenactiviteit. Bij normale snelheid is de achtiviteit prima. Bij stilstand van het beeld bent u getuige van een ontregeling. Bij neurofeedbacktherapie gaat het erom dat u een tevreden gevoel heeft wanneer u ziet dat de film met een normale snelheid te zien is. U kunt dat ervaren als een compliment.

Hetzelfde is het geval wanneer u kijkt naar een animatie. De mooie bloeiende gekleurde bloem is zichtbaar wanneer uw brein goed werkt. Het gaat erom dat u dat positief kunt beleven.

Ook kan de aanwezigheid van geluid de aanwijzing zijn dat uw hersenactiviteit prima is. Deze laatste vorm van feedback kunnen we inzetten bij een training waarbij de ogen gesloten zijn.

WAAR?

Behandelingen vinden in Deurne en Venray in gezondheidscentra plaats. Het is een bewuste keuze om op zo'n locatie te gaan zitten. Samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg vinden we belangrijk. Door verbinding te maken met hen gaan we er vanuit dat we nog betere zorg kunnen leveren.

Niet iedereen is in staat om in de praktijk te komen. Verschillende redenen kunnen daarvoor de oorzaak zijn. Om neurofeedback zo toegankelijk mogelijk te maken bestaat de mogelijkheid om bij u thuis te komen voor een intake en voor behandeling. De tarieven zijn hetzelfde als voor behandeling of intake in de praktijk. De meerprijs berekenen we aan de hand van reiskosten en reistijd. Hierover zullen we u persoonlijk informeren.


Neem contact op

Mail:

Schrijf je in voor onze informatie

.